fredag 10 juli 2009

Up to date

Efter att ha komponerat tre inlägg samma dag är jag äntligen up to date, eller vad man skall kalla det. Kan ju börja med att förklara varför bloggen ser ut som den gör - jag testar lite, leker mig fram. Har också tänkt att göra om bilderna så att de inte är så stora, men för att ni få som läser detta skall ha något över huvud taget att se så får de vara stora tills vidare. Jag tar jättegärna emot input framöver, oavsett om det gäller val av textformat eller bilder.
Idag har åter varit en grå och trist dag, varför det eftere tt par timmars tjat om film från dottrn blev så. Vi bestämde oss för Svärdet i Stenen, en klassiker där man känner igen det gamla vältecknade Disney. Det enda vi inte riktigt kunde förstå var varför det hade en nästintill operasjungande gubbe i introt..?
Eftersom mamma och pappa nu är hemma från Öland passade vi på att åka dit på sedvanlig Friday Night Dinner - grillad kyckling med potatis. Anna och Elin var också där och Adara fick sina naglar målade av mamma. Hon i sin tur fick sina tånaglar målade av Adara. Bra att hon lär sig det där med tjänster och gentjänster. Fredagskvällen till ära blev det popcorn
och Corona kan det bli bättre?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar