torsdag 27 september 2012

Sjukstuga

Japp, precis så är det. Adara har klagat på ont i halsen varje morgon denna vecka, men efter lite hostning har det gått över. Lite snuvig har hon varit med, men inte så farligt. Har kollat temp morgon och kväll på henne och det har inte varit någon feber heller. Hon har fått gå till skolan varje dag, även när det var friluftsdag i regnet. Inte heller nu ikväll hade hon någon feber att tala om - 36,9 °C jämfört med hennes normala 36,7 °C. Hon var dock ganska tät i luftvägarna samt väldigt snorig så vi får se om det blir skola imorgon.

Jag däremot, jag hade 37,3 °C nu ikväll. Jag brukar ligga på 36,4 °C så för mig är det helt klart förhöjd temperatur. Det har nog smugit sig på hela veckan, lite sådär sneaky. Igår började jag att känna mig täppt, men eftersom det inte var värre imorse knatade jag iväg till jobbet ändå. Jag tänkte även att det är ju om morgnarna det brukar vara värst, men där fick jag tji. Det blev värre under dagen och jag blev faktiskt lite ledsen när jag efter lunchpromenaden insåg att jag nog inte borde till gymmet ikväll. Det blev värre efter lunch och mycket nysande och snorande och rinnande ögon, så när jag kom hem vid halv fem däckade jag i soffan i typ en och en halv timme. Dennis var iväg och köpte pizza till middag och nu känner jag mig faktiskt lite bättre, men det blir nog en kopp te framför TV:n ikväll igen.

Jag hoppas verkligen att jag blir bättre tills imorgon, eftersom jag har en lunchdate med en gammal kollega att se fram emot - det hade varit synd att missa!

1 kommentar:

  1. Jaaaaaa inte missa mig pleeeeeease.....men vi har nästa vecka med! Krya på dig!

    SvaraRadera