onsdag 2 januari 2013

Inte så mycket träning

Under jul- och nyårshelgen har det inte blivit så värst mycket träning. Såg att det senaste jag skrev upp var tiderna för 8/12. Sedan dess har det blivit en endaste utomhusträning, skäms på mig! Men till mitt försvar kan jag säga att det den 15/12 kom alldeles för mycket blötsnö för att jag skulle ge mig ut. Lite snö är fine, men de mängderna som kom då är inte okej för mig :-) Lördagen innan jul stacka jag faktiskt ut, och det före frukost - duktigt av mig tycker jag! Tiderna är inget att hurra över direkt, men runt kom jag:

Första: 6:37
Andra: 6:23
Tredje: 6:29
Fjärde: 6:31
Femte: 6:20


Detta ger snittid på 6:28 och snitthastighet 9,2 km/h, vilket ju är en sänkning gentemot tidigare rundor.

I lördags tänkte jag vara duktig och sticka ut faktiskt, men det var sådant pissväder att jag tänkte om och gick in på gymmet och körde 40 minuter i 10,2 km/h-tempo och så slängde jag in tjugo minuters roddträning på det. Det ångrar jag lite nu när jag sitter här med spruckna blåsor i händerna, men det var rätt gött medan jag höll på.

Har faktiskt hunnit med ett styrkepass också, det var i torsdags som jag ju har som träningsdag i vanliga fall. Det gick bra eftersom Dennis var hemma. Imorgon är det torsdag igen, men då funkar det nog inte eftersom han jobbar den här veckan. Sedan skall jag på jobbintervju imorgon också - spännande!!!

2 kommentarer:

  1. Hur gick det på intervnjun?

    SvaraRadera
  2. Det gick väl... Jag gick dit och svarade på alla frågor som ställdes. Känns bra att i alla fall gå dit och se till att de får en bild av mig. Nu är detta ett företag där jag känner ett flertal av de anställda så de vet till stor del redan vem jag är. men nu har jag mött en konsultchef också :-)

    SvaraRadera