fredag 21 augusti 2009

Söndagspyssel

Vad jag inte skrev om i förra inlägget var att jag på söndagen efter Elins ettårskalas och Lindas 30-årskalas spenderade i princip hela dagen hemma hos Sofus. Jag, Sofia, Johanna och Anna hade bestämt broderiträff och vi hade jättetrevligt hela dagen och fick en hel del gjort. Till och med Anna kom en bra bit på sin samuraj med massa jobbiga extratrådar. Sofus hade bakat en supergod kladdkaka med kokos som vi fikade på och sedan hade hon även gjort en god potatissallad som vi åt till middag. Vi hade tänkt att grilla, men eftersom regnet vägrade ge med sig blev det till att steka istället.
Själv drog jag igång ett eget projekt, ett utan mönster. Jag har bestämt mig för att försöka brodera ett Hello Kitty-motiv och använde Adaras pyjamaströja som förlaga. Först var jag jätteambitiös och ritade av möstret på rutat papper, men det slutade med att jag broderade på frihand i alla fall. Nu har jag hunnit en bra bit på det och låt oss säga som så här: Det är ganska olikt förlagan, men inte helt olikt Hello Kitty. Skall försöka komma ihåg att ta kort snart så ni får se hur det blev.

1 kommentar:

  1. Japp :) Men sedan dess har det inte blivit mycket broderande ... men några stygn har jag tagit! Hoppas HK blir fin :)

    SvaraRadera