lördag 1 augusti 2009

Havspromenad och pyssel

Idag har vi haft en slappedag och inte gjort särskilt mycket alls. Efter frukost gick jag ner till torget för att köpa lite som vi skulle ha till lunch senare och passade på att köpa lite fler trådar att brodera med. Hittade ett par jättefina som skall ge pärlemorlyster, men jag misstänker att de kommer att vara svåra att brodera med, då de påminner väldigt mycket om metalltråd i strukturen. Men jag tror och hoppas att det blir fint när jag väl kommer igång att använda dem. Bestämde med Sofia/Sofus/Masken att vi skall ses nästa söndag för en syjunta :-). Efter lunch tog vi en cykeltur till Askim för att se om det fanns några fina stenar på stranden, men precis som vi misstänkte fanns det inga. Eftersom det är så himla långgrund vik där är det det bara sand och stenar mindre än en centimeter på stranden. Vi promenerade bort till Marholmen och hittade ett par fina - men inte alls så runda som vi hoppades på - längs vägen. När man går till Marsolmen från campingen går man förbi en berghäll där det är två blankslitna linjer som man kan åka på, vilket vi självklart gjorde alla tre. Riktigt skoj att åka kana på berg! Väl framme vid Marholmen kände vi alla tre att det var dags för mat så vi cyklade sista biten hem. Medan jag gjorde mat tvättade Dennis och Adara stenarna och lade dem på tork. Efter maten satte vi oss och lackade dem för att de skulle bli lite vackrare.
Nu skall jag och Dennis spela spel, vet inte vad än dock (men jag håller tummarna för Ticket to Ride).

4 kommentarer:

 1. Hon är en riktig prinsessa er adara:) och vilken fin blogg, ska bli kul att följa! /ana

  SvaraRadera
 2. Gick det verkligen att åka på berget?! Tufft, förblev kläderna hela? =) Vad mysigt det ser ut när de sitter och pysslar i köket. Vill ni förresten bli länkade till från vår blogg? kramar!

  SvaraRadera
 3. Japp, det gick att åka på berget! Kläderna slits int emycket mer än på en vanlig rutschkana. Eller jo, för oss med större rumpor kanske...

  Länka på - I don't mind!

  SvaraRadera
 4. Alltid skoj att köpa nya broderitrådar och mönster:) Ser fram emot söndagen!!!

  SvaraRadera