söndag 27 december 2009

Snö på bild


Som utlovat kommer här en bild på snö.
Jag jobbade ju tyvärr, men Dennis och Adara var ute ett par timmar och lekte. Nästan lite tur att Dennis var arbetslös dessa dagar så att Adara inte behövde vara på dagis.
Själv jobbade jag ju måndag, tisdag och onsdag och inte en enda av dessa dagar cyklade eller gick jag till jobbet. Att cykla kändes alldeles för osäkert med all is och snö, och i onsdags när jag egentligen skulle gått kände jag redan på tisdagen att jag var alldeles för trött. Eftersom jag ville slippa att sitta uppe till tre natten till julafton hade jag suttit uppe lite längre tidigare kvällar och slagit in paket. Det kändes på tisdagen vill jag lova, när jag gick i säng kvart över tolv. När jag går till jobebt brukar jag sätta klockan på kvart över fem och det var inte alls lockande. Så liten sovmorgon fick jag och tog buss till jobbet.

1 kommentar:

  1. Vi VAR uppe till tre två nätter innan julafton.. Inget att rekommendera.. Och du gjorde rätt i att ta bussen. =) Visst är det härligt med snö! Har ni kvar fortfarande? Här är MASSA!

    SvaraRadera