lördag 4 maj 2013

Tredje gången gillt

Alla goda ting är tre. Tre goda feer. Tre blinda möss. Tre björnar i sagan om Guldlock. Ja, talet tre förekommer ofta i diverse olika sagor och uttryck. Kanske var det menat att jag idag, efter att inte ha uppdaterat bloggen med mina två senaste tider, skulle få till det där som jag strävat efter - att klara fem kilometer på under trettio minuter?

Hur som helst så gjorde jag det idag, och det med besked! Jag tar den långa vägen dit, eftersom jag ändå vill dokumentera tiderna från förra och förrförra veckan också :-)

20/4
Första: 5:59
Andra: 5:54
Tredje: 6:03
Fjärde: 6:14
Femte: - (knepigt med GPS:en kanske, blev inte fulla fem kilometer, bara 4,98 km)
Snittid: 6:03 min/km
Snitthastighet på 9,9 km/h

Här kan jag tillägga att jag var rätt förkyld och att det kändes som att det gick görsegt. Döm om min förvåning när jag såg tiderna, det hade ju gått riktigt bra trots snuvan!

27/4
Första: 6:02
Andra: 6:03
Tredje: 6:12
Fjärde: 6:24
Femte: - (samma som 20/4 - 4,98 km)
Snittid: 6:10 min/km
Snitthastighet: 9,7 km/h

Nu var jag frisk och hade hopp om att få till en bra tid igen, kanske till och med mindre än 30 minuter  Men det gick inte alls och jag var rätt sur när jag var klar, det var ju sämre än när jag var sjuk. Att jag sprang på tom mage före frukost kan ju såklart ha påverkat, men det kändes som att jag hade krafter att fixa det. Nåväl, man skall inte klaga - jag kom ju runt!

Idag (4/5)
Första: 5:33
Andra: 5:48
Tredje: 6:04
Fjärde: 6:10
Femte: 5:33
Snittid: 5:51 min/km
Snitthastighet på 10,3 km/h

Wohoo! Jag klarade det på mindre än 30 minuter! På 29:38 för att vara mer exakt. Enligt Cardio Trainer i alla fall. Sedan är det ju som det är med teknologi, den är ju inte helt exakt. Jag vet att GPS:en varierar lite, men eftersom jag kör samma runda varje gång och mäter med samma app så räknar jag med de resultaten ändå.

Sådär, nu var det dokumenterat också!


6 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  3. Tro det eller ej men jag har faktiskt bärbuskar i min vita trädgård. En röd, en svart och en vit. Fick inga bär i år men kanske något nästa år. Allt bra annars?

    SvaraRadera