måndag 10 april 2017

Födelsedagskort till en av de bästa

Det är länge sedan jag skrev något här nu, och räkna inte med något direkt uppsving heller. En av mina absoluta favorittjejer har fyllt år och jag gjorde ett kort till henne. Tyvärr kom det inte iväg förrän efter hon fyllde, men jag hoppas att hon blir glad ändå. Och jag hoppas att hon inte går in och kikar här, för här kommer kortet ut före det kommer fram till henne...

Att jag väljer att blogga om det beror på att jag – hör och häpna – följt en skiss. Det är samma skiss som födelsedagstjejen själv gjort ett inlägg på, Veckans Skiss #147.


Stämpeln är färglagd med ProMarkers, paperpiecad med papper från Panduro och kommer från Scrapberry’s och är inköpt på Panduro-rea för något år sedan. Resten är lite olika papper som troligtvis också kommer från Panduro. Bradsen nere i hörnet har jag fått av en kollega, och de passade perfekt till detta kort!
I entered the card in challenges too:

2 kommentarer:

  1. Ett alldeles ljuvligt kort med en så söt liten filur på, gillar!! Anna blev säkert jätteglad!! Jätteroligt att du hängde på här hos oss på VS och tolkade hoppas du blir sugen att skapa fler gånger med oss! Kram Anna :)

    SvaraRadera
  2. Med ett så fint kort tror jag säkert att Anna blev glad! Tack för att du visar oss i VS-gänget :-) Kram, Mahlin78

    SvaraRadera