onsdag 10 april 2013

Yes! Oh yes! Wohoo!

För den som inte vet har vi en kapsylöppnare som låter/lät så. Vet inte riktigt vart den har tagit vägen, men misstänker att den ligger gömd i Adaras rum eftersom hon tyckte den var rolig att leka med när hon var liten.

Hur som helst så ville jag använda just den frasen för att beskriva hur det kändes efter att jag sprang min vanliga runda på långfredagen. Ja, det var länge sedan, men har inte skrivit ned tiderna, och de vill jag ha här i bloggen! Så här kommer de:

Första: 5:41
Andra: 6:03
Tredje: 6:03
Fjärde: 6:17
Femte: 5:53

För den som är snabb på huvudräkning syns det att detta är bättre än på länge och nu till förklaringen av valet av rubrik: Snittid på 6:00 och snitthastighet på 10,0 km/h!!! Det som varit mitt mål hela tiden! glad och faktiskt ganska stolt över mig själv. Jag tackar milt väder och lite folk i spåret för den bra tiden.

Nu har jag ju inte varit ute i spåret sedan dess och jag tvivlar på att jag kommer att lyckas med detta två gånger i rad, men en gång är bättre än ingen gång :-)

I övrigt har det varit dåligt med träning. Först jobbade Dennis kväll veckan före påsk och då blev det en session på gymmet, sedan denna löprunda och sedan inte mycket mer förrän i måndags då jag tog tag i det igen. Det var påsklov förra veckan och vi åkte upp till Umeå och där blev det med fika och godis hela dagarna kändes det som. Därför känns det skönt att vara tillbaka i vardagen nu, och eftersom det är torsdag imorgon är det träning då (måndag och torsdag, remember).

En sista sak; Jag ska skriva om något annat, bara inte orkar ta mig tid till det.

2 kommentarer: