torsdag 11 mars 2010

Grattis på 30-årsdagen!

Idag fyller jag 30 år!
Dagen började med att jag försov mig lite, tydligen hade jag kommit åt tuninghjulet på klockradion när jag satte väckarklockan så det var bara lågt brus när den ringde 6:10. Vaknade en halvtimme senare och tänkte att då kunde jag lika gärna sova till sju, så jag satte om klockan (efter att ha fixat till radion) och kunde självklart inte somna om. Var dock skönt att bara ligga och halvsova i tjugo minuter. Sedan frukost och iväg till jobbet. Hade bakat chokladmuffins igår så bjöd på dessa till fika tillsammans med vispad grädde, glass och jordgubbar
Efter jobbet åkte jag in till stan för att äta middag på Jensens med Dennis och Adara. Det var himla trevligt och alla tyckte om sin mat, även om Dennis tyckte hans biff var lite seg.
Nedan är en bild på lite av de presenter jag fått idag, samt ett kort jag fick av Maria Ottosson i måndags.
Jag fick den fantastiskt fina väskan av Dennis! Den är i skinn och luktar alldeles underbart :-) Av Adara fick jag vattenflaskan (att ha när jag tränar) och den lilla teckningen mitt i allt. De höga blommorna fick jag av Dennis och Adara och tulpanerna väntade utanför dörren när jag kom hem. De var från grannfamiljen ett par trappor ner. Kortet till vänster fick jag av Maria Ottosson, tillsammans med en rejäl bit mockatårta som snabbt blev uppäten. Det andra kortet kom med posten och är från Johanna som jag gick i gymnasiet med. Hon är så himla duktig på scrapping! Elvispen med hållare och skål fick jag av mamma och pappa. De ringde när vi satt och åt och undrade var vi var. Eftersom vi inte var hemma fick paketet vila en stund nere hos redan nämnda grannar. Vad som är lite skoj är att jag lånade deras elvisp igår för att kunna göra chokladmuffins att bjuda på idag. (Vår egen elvisp gick sönder när jag höll på att baka inför ett av Adaras kalas och mamma var snabb med att säga att jag inte skulle köpa en ny, så att jag fick en var inte inte en total överraskning direkt.)

2 kommentarer:

  1. Förlåt för att jag glömde bort att skicka ett kort till dig! *skäms*

    SvaraRadera
  2. Hej! Nu har jag äntligen läst ikapp på din blogg. Grattis igen får jag väl säga, en månad sen idag. =)

    SvaraRadera