söndag 30 januari 2011

Blandat pyssel

Har inte uppdaterat bloggen så ofta på sistone, vilket jag tycker känns lite trist eftersom det egentligen har funnits en hel del att blogga om. Men på kvällarna har jag varit rätt seg och hellre suttit framför TV:n och slötittat och det jag gjort vid datorn är att spela FarmVille, och inte ens det med särskilt stort engagemang. Helgerna har också varit rätt upptagna då det innan jul var diverse kalas lite överallt, och när vi väl var hemma var det annat som prioriterades men igår fick jag äntligen tummen ur och tömde kameran och kollade igenom bilder från de senaste två månaderna och fick plötsligt tillbaka lite inspiration. Så nu ikväll kommer jag satsa på att försöka uppdatera lite. Mycket på en gång, men så blir det ibland :-)
Innan jul blev det faktiskt en del pysslat. Jag var hos Sofus en dag tillsammans med Johanna och Anna och knåpade ihop ett par julkort. Det blev inte så många som jag

hade hoppats på, men jag var ändå nöjd med de få jag fick ihop. Jag gillar särskilt det med presenttrollet på eftersom jag tycker att det blev väldigt fint när jag gjorde en till stämpel och klippte ut paketet som han håller och klistrade det ovanpå - så att det blev lite mer djup. Kanske inte syns så bra på bilden men jag tyckte det blev fint. Sedan gillar det med änglamössen med, mest för att jag blev nöjd med blommorna som jag färgade lite vita i kanten för att de skulle synas mot den likadana grå bakgrunden. Eftersom jag är lite lat och inte klipper till mina kort själv utan köper dem är det väldigt ofta samma format på alla mina kort, men det lilla röda har jag faktiskt både beskurit och vikt till önskat format. Blev riktigt nöjd med det faktiskt. drak- och trollstämplarna kommer liksom paketen från Vildastamps, medan de andra är lånade från Sofia/Anna/Johanna (svårt att veta vem som har vad när det finns så mycket).Jag, Dennis och Adara hade också en julkortsverkstad, men den blev om möjligt ännu mindre produktiv för min del, men ett par kort fick jag ihop där med. Sedan fick jag sitta den 22:a och göra de sista för att hinna med att skicka dem innan jul :-)Ber om ursäkt för att korten kanske inte var så genomarbetade, men det var helt enkelt för stressigt innan jul iår. I år skall jag börja redan i augusti! Bland de vi gjorde hemma är de fyra till vänster i mittenraden Dennis kreationer, medan resten är mina. Här gillar jag nog det andra från vänster i nedre raden bäst; Väldigt enkelt men samtidigt stilrent. Stämpelnär en av mina favoriter och finns på prinsesskortet också. Det lila högst upp till vänster gillar jag med - här fick jag användning av min kantskrapare för att rugga kanterna på ringen. tomtarna kommer från ett julklappspapper och stjärnraden ingick i ett kit med massa "radstämplar".


1 kommentar:

  1. Ni är verkligen jätteduktiga på att göra kort!

    SvaraRadera