söndag 12 september 2010

Apropå pyssel....

...så blev jag sugen på att införskaffa lite mer material när jag såg vad mycket skoj Sofus hade hemma. Så i veckan har jag kikat runt bland lite butiker på nätet. Bland annat en hel del på 123Stitch, en himla trevlig butik med massor av pysselsaker. Problemet är ju dock att de inte ligger i Sverige utan i USA, vilket gör att det kostar lite väl mycket att skeppa för att bara köpa ett par stämplar. Men är man många som vill ha saker därifrån blir ju frakten lite billigare, så om någon är intresserad av saker därifrån så hör gärna av er - jag vet massa fint jag vill ha därifrån.
Men... Jag bad en kompis om tips på bra nätbutiker och hon tipsade bland annat om
Scraplagret och Tingtura. Här hittade jag massa fint men det blev tillslut av Scraplagret jag beställde. Nedan har jag provstämplat de som var monterade och även färglagt med hjälp av akvarellpennor.
Med tanke på att det mest var ett test, utan tanke på vart jag skall ha dem sen, är jag rätt nöjd ändå. Sedan finns det ju massa saker jag kunde gjort bättre såklart, men det gör det väl alltid? Nu skall jag bara komma på vad jag skall göra med dem :-)

4 kommentarer:

 1. Piraterna är Magnolia eller? :) Scraplagret gillar jag! Jag beställde lite söta stämplar från hÄnglar igår ... tröstshopping var det ju. hanglar.com var för övrigt den sidan som min dator på jobbet inte ville visa utan påstod att det var pornografi :P Jag hoppas att de hinner komma innan pyssel på lördag, men det är inte säkert, för de skickar inte förrän de ser betalningen på riktigt, godkänner inte "skärmdump" som scraplagret gör.

  Om du skall stämpla och pyssla mycket tycker jag absolut att du skall investera i en embossfläkt och lite svart pulver. Det blir så mycket bättre att måla stämplarna då! :) Klart den bästa investering jag gjort i alla fall :)

  SvaraRadera
 2. Jag har faktiskt en fläkt och svart pulver, men nu var det mest för att testa lite och då gjorde jag det med vattenfast. Plus att jag körde med pennor och då är det lättare med "platt" grund :-)

  SvaraRadera
 3. Fint, fint! Jag har ju egentligen aldrig scrappat, men Tingtura känner jag igen. Det är en medlem i kyrkan som vi känner lite smått som har den sidan.

  SvaraRadera
 4. Hej igen! Jag kom på en sak jag glömde fråga när vi sågs sist. Visst hade ni ett sånt där skötbord över badkaret till Adara? Jag är lite intresserad av ett sådant eftersom det är det enda vi skulle kunna få plats med. Vart köpte ni det? Och behövs det borras i kaklet för att det ska sitta uppe? Kram! /Stina

  SvaraRadera