lördag 31 juli 2010

Partyprinsessan!

Adara har pratat om att hon vill ha party i flera dagar nu och igår så bestämde vi att vi kunde ha det idag om det inte var jättefint väder
så att vi skulle vara ute hela dagen. Eftersom det inte var jättefint väder idag hade vi alltså party. Först hann vi dock med ett besök till Media Markt, Toys R Us och ÖoB där vi handlade lite roligt, bland annat lite Playmobil till Adara, men även lite till Märta, vår granne som fyller sex år om en knapp månad.
När vi kom hem satte vi direkt igång med tillverkningen av muffins. Detta var inte så svårt eftersom vi hade fått ett helt muffinkit av Stina, Mattias och Clara när de bodde här och passade lägenhet, blommor och katt medan vi roade oss i Norrland (kommer ett inlägg om det med :-) ). Så det var bara att följa de tydliga instruktioner som stod på paketet och blanda till smeten, grädda och dekorera. Dekorationen var glasyr och hjärtströssel, rosa och lila och väldigt fint. När muffinsen var klara så fixade vi med lite annat som hon hade bestämt skulle göras till hennes party. Bland annat målade vi ansikten på ballonger och lade som bordplacering (det stod även namn på ballongerna). Sedan gjorde vi även iordning glassar av papper till var och en av gästerna. På utsatt tid ringde det på dörren och mamma, pappa, Anna och Elin kom. Det var dukat inne i Adaras rum så det blev lite trångt runt hennes lilla bord, men vi fick faktiskt plats allihop. När kalaset var slut och det var dags att gå blev det hastigt och lustigt som så att Adara skulle sova hos mina föräldrar och snabbt plockades en övernattningsväska ihop åt henne. Städningen då? Den lämnade hon åt oss. Sneaky little thing!

1 kommentar: