torsdag 13 april 2017

Födelsedagskort till ännu en av de bästa

Det verkar visst bli två inlägg på samma vecka - vilket uppsving! Anledningen är att systern till Anna som fick kortet från förra inlägget fyller år mindre än en vecka efter sin storasyster. Självklart får även hon ett kort, men troligtvis får även hon det först efter sin födelsedag eftersom man inte längre verkar kunna lita på att Posten kommer fram dagen därpå längre. Kortet är inspirerat av Veckans Skiss #148, men jag inser att det liknar #147 mer. Det blev så tomt i hörnen så därför stoppade jag dit lite extra saker.


Även på detta kort är det en stämpel från Scrapberry's som blivit färglagd med ProMarkers. Det mesta runtomkring (ja, stämpeln med faktiskt) kommer från Panduro. Den utstansade texten kommer från en die från Poppytstamps som heter Topsy Turvy Happy Birthday, köpt på Kristinas Scrapbooking.


Sofia gillar turkost så därför blev det ett turkost kort, även om det inte är så där jättefärgglatt. Hoppas att hon tycker om det i alla fall...

4 kommentarer:

 1. Så fint och harmoniskt kort du skapat! Och visst finns det tydliga kopplingar till Skiss #148 :-) Tack för att du visar oss i VS-gänget! Kram, Malin78

  SvaraRadera
 2. Jättegulligt kort! Perfekt färg till vår kära Mask ju, och snyggt med de olika mönsterpappren som harmoniserar så väl!

  SvaraRadera
 3. Jättefint kort💞 Så härligt att du är med och skapar med oss på VS!! Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Hej! Skulle du kunna maila mig vid not.dennisc@gmail.com?

  SvaraRadera