onsdag 10 augusti 2011

Adara 6 (och ett halvt) år!

Har inte bloggat på ett tag, men kollade igenom bilderna och kände att jag bara måste dela med mig lite :-)
Jag vet att man inte brukar fira halvårsdagar, men det har liksom blivit lite av en tradition. Det började redan 2005, alltså hennes första halvårsdag, med att jag tyckte att jag inte träffade folk lika mycket längre. Så jag drog ihop till ett halvårskalas och det var riktigt trevligt att sitta ute på vår baksida och fika. Sedan blev det ett par år till, men förra året och i år valde vi att kalla det sommarfika, eftersom det egentligen inte alls har med presenter att göra. Allt handlar ju om att träffas, umgås, fika, leka och ha trevligt. Precis som tidigare år stod vädrets makter på vår sida och bjöd på strålande sol och närmare 25°C i skuggan, även om det var kvavt och regnmplnen systes inåt landet. Det kom massor med folk och extra roligt var att min kusin Liv kom med sina tre barn. Hon bor i Johannesburg, men var på sverigebesök. Min moster Maria bor i Luleå så det var där de var, men så skulle Liv och äldsta dottern Naledi på läger utanför Stockholm, så då valde att titta förbi Göteborg också. Igen omväg aaalls :-) Det var så himla skoj! Sist jag träffade Liv och barnen var 2008 när mormor fyllde 80, och då var Nila just fyllda tre och Nomanyano en liten knubbig bebis.
Stina, Mattias, Clara och Jonathan kom också ner från Vänersborg, och Stina hade med sina underbart goad blåbärsmuffins. Jag hade ringt Stina och bett om receptet på dem och då frågade hon om jag ville ha recpetet eller den färdiga produkten. valet var enkelt, färdiga produkten! Jag vet inte vad jag gör för fel, men jag lyckas aldig få mina muffins så där muffinsiga, utan de blir oftast platta.


Sedan kom Petra som jag jobbade med på Posten med sin dotter Bella, Min arbetskamrat Karin med sin Viktor, Hanna, Örjan, Maria och Malin kom de med. Och så Johanna, som flyttat ut hit till Frölunda från Kallebäck. Inte att förglömma är Anna med barnen, och så självklart Tomas. Även våra - numer före detta - grannar körde upp från Gislaved, dels för sommarfikat, men även för att rensa ur sin lägenhet lite mer. Ett par kompisar till Adara som bor i husen intill kom också förbi lite till och från. Så det blev en himla massa folk och hela eftermiddagen var väldigt trevlig, åtminstone tycker jag det :-)

Här kommer två bilder på småttingarna, Jonathan och Elsa. Det skiljer precis två veckor på dem och de är två underbara bebisar båda två!Vi hade tagit fram vad vi hade i form av leksaker, cyklar och sparkcyklar och det var väldigt populärt. Vid ett tillfälle uppstod en komflikt mellan Clara och Elin som slutade med att Elin bet Clara i rumpan, fast det löste sig ändå :-)


2 kommentarer:

  1. Vilka söta ungar :) Och vilka coola namn kusinens barn har :) Trevligt att se dig i bloggen igen ;)

    SvaraRadera
  2. Tack för att vi fick komma! Det var mycket trevligt!

    Är det förresten så här det känns för alla som besöker oss och får en redogörelse om vad de varit med om på internet sen? =)

    SvaraRadera