onsdag 22 juni 2011

Sjuk!

Idag är jag hemma sjuk, vilket jag inte alls gillar! Jag trivs på mitt jobb, det är trevliga kollegor, lagom mycket att göra just nu och trevliga miljöer att arbeta i. Men nu är jag alltså sjuk! Fast det är inte så farligt egentligen, jag mår hyfsat bra nu. Annat var det inatt. Då hade jag så ont i magen att jag inte kunde sova och illa mådde jag också, det var inte alls skoj!

Adara är på minisemester med mamma, pappa, Anna och Elin nere i Vimmerby så jag och Dennis tyckte att det var en bra idé att passa på att gå på bio när vi inte behövde barnvakt. Så vi bokade biljetter till filmen Super 8 (jag mitt klantarsel bokade visserligen till rätt film, men till fel biograf, men det gick att ändra som tur var). Vi ville äta något innan för att inte vara tokhungriga efteråt, men ingen av oss var jättehungrig just då så vi beställde in en nachotallrikDanilo att dela på, som var jättegod. Var sin öl blev det med, det är så gott med öl till nachos tycker jag! Mätta och belåtna gick vi in i salongen och kollade på filmen, som faktiskt var helt okej. Inte så mycket skräck som jag hade trott, men tillräckligt för att den skulle vara helt okej skräckis. Efter filmen cyklade vi hem och det var jätteskönt att få röra lite på sig efter att ha suttit still så pass länge. När vi var hemma kände jag att jag hade jätteont i magen, men tänkte att det nog bara var massa gaser efter nachosen och gick i säng.Vaknade två timmar senare och hade fortfarande ont, men mådde illa. Så där höll det på fram till halv sex ungefär, jag sov inte mer än en kvart åt gången, max! Trots att jag mådde illa tyckte tydligen inte min kropp att jag skulle kräkas, vilket jag tror hade gjort slut på illamåendet.

Nåväl, framåt tiosnåret klev jag upp och tänkte att det kanske blir bättre efter lite frukost, vilket det faktiskt blev, men inte helt bra så jag bestämde mig för att hålla mig hemma. Dock så var jag just med på ett telefonmöte och kanske att jag ringer in på ytterligare ett, men det beror på hur jag känner mig. Nu blir det nog lite te framför TV:n istället!

2 kommentarer:

  1. Ojoj lite bussy om ni har fler än ett telefonmöte om dagen nu för tiden.
    Krya på dig!

    SvaraRadera
  2. VAD JOBBIGT! Jag hatar illamående! Skönt att du är bättre. Krya på dig!!

    SvaraRadera