måndag 4 oktober 2010

Och så ännu mer pyssel!

Jösses vad massa pyssel det blir tänker ni nog nu, men jag lovar att det inte blir så mycket mer. Detta är ett kort som jag knåpade ihop av stämplarna i föra inlägget, samt lite frihandsmålning. Molnen (som jag är riktigt nöjd med) satt jag och klottrade på under ett av våra fredagsmöten på jobbet :-). Jag målade sedan upp dem på akvarellpapper här hemma och fyllde i med akvarellpennor. De två små är fastsatta med distanskuddar för att få lite mer djup i den annars jätteplatta bilden. Skylten är också målad på akvarellpapper men en lapp med stämplad text på. Stolpen är en glasspinne som jag målat lite på :-). Dödskallen har Dennis gjort och vad som kanske syns lite dåligt är att benknotorna är lagda först och så är själva skallen fäst med distanskuddar ovanpå. Så fin! Teckensnittet är också Dennis förtjänst.
När det gäller baksidan blev det en sådan för att jag hade motiv klart redan, annars hade jag nog inte orkat bry mig. Den lilla stämpeln nere till höger är en som jag fick med gratis när jag beställde från Scraplagret och här tyckte jag den passade in bra!
Vem fick kortet? Jo, det var en kille som heter Edvin som Adara var på sjörövarkalas hos. Sedan om han uppskattade ett handgjort kort lika mycket som jag hade gjort, det vet jag inte. Men han blev glad för att Adara kom och för presenten, som var sjörövarlego.

3 kommentarer:

  1. Har fredagsmöten samma tid fortfarande o det blir en del klottrandes här med.

    SvaraRadera
  2. Ika: Vi har faktiskt flyttat våra möten till 1330, så då är iaf jag extra seg och måste klottra för att hålla igång. :-)

    Stina: Det vet jag ju inte, men tack så mycket!

    SvaraRadera