fredag 16 oktober 2009

XNP-fest!

För ett tag sedan disputerade Daniel som jag läste på högskolan med, det går att läsa om här. Då var det ett gäng som tyckte att det var dags för oss att träffas lite mer för att diskutera lite vad vi gör för tillfället och tid och plats bestämdes. Vi skulle vara hemma hos Maria Ohlsson som numera heter Maria Larsson och bor i Trulsegården (som ligger mitt i ingenstans ute i Björlanda :-) ). I onsdags var det dags och vi var ett gäng på tio personer, alla tjejer som träffades. Det var knytkalas och det blev dukat med pastasallad, kyckling, ost, kex, frukt, parmaskinka, kakor, godis och massa annat gott. Med på middagen var även tre småttingar så det blev en del barnsnack också. Adara var inte med eftersom jag tyckte att det skulle bli lite väl sent för henne. Dessutom började Dennis en kortare tids praktik i onsdags, varför det numer blir långa dagar för henne på dagis, med trötthet som följd. De tre barn som var med var Joel som är Carinas going på snart elva månader, Alvin som är Sofias på snart fyra månader och så lilla Nellie som också är snart fyra månader. Nellie är Marias och hon låg och sov i sin vagn som stod precis vid ytterdörren när alla kom. Sedan fortsatte hon att sova och gjorde så genom större delen av middagen.
Medan vi åt passade vi på att köra en "vad-vi-gör-nu"-runda och det visade sig att de flesta arbetar med vad de fått utbildning i, alla utom jag vill säga. Annika arbetar på Posten som miljökoordinator (om jag minns rätt), men förutom det så tävlar hon även i tyngdlyftning, i vilket hon skall representera Sverige i VM i Korea snart! Så då får vi se till att hålla tummarna så hårt vi kan. Hennes syster har också kvalat in dit så det blir extra skoj för dem som får tävla sida vid sida, om än i olika klasser. Sedan fick vi också se bilder från när Maria gifte sig, och passade då på att titta på Sofias bröllopsbilder med - så fina båda två!
Vi passade på att låta Marias man Hans ta en bild av hela gänget också, och det blev riktigt bra. Hunden Flisa fick också vara med, fast hon vände ryggen åt kameran.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar